שאלות ותשובות
כן. בוודאי.
זמן אספקה -בדר”כ 3-10 ימי עסקים שלאחר יום ההזמנה (לבדיקת אפשרות של אספקה מהירה יותר, אנא צרו קשר).
בזמני אירועים, חגים ומועדים מומלץ לבצע הזמנה מראש ולתאם את מועד האספקה כדי להבטיח קבלת המשלוח שלכם בזמן.
משלוחים בדר”כ נמסרים:
בימים א’-ה’ – בין השעות 10:00-20:00.
בימי שישי – בין השעות 08:00-14:00.
שבתות ושאר המועדים– אנא צרו קשר בהודעת וואטס אפ כדי לבדוק זמינות ולתאם משלוח/ איסוף עצמאי (מנווה גן, רמת השרון).
בכל מקרה, זמן המשלוח מתואם מראש עם מקבל המשלוח טלפונית או בסמס/ וואטסאפ.
עלות המשלוח:
עלות המשלוח משתנה לפי אזור החלוקה ומחושבת בעת ביצוע ההזמנה.
במידה ומקום המשלוח המבוקש אינו קיים ברשימת הערים, אנא צרו קשר לבדיקת היתכנות ביצוע המשלוח ולקבלת עלות משלוח.
המשלוח מבוצע בשיטת Door to door על מנת להבטיח שמירה מיטבית על המוצרים בזמן המשלוח.
כן. בהחלט, ובתיאום מראש.
זמן אספקה -בדר”כ 3-10 ימי עסקים שלאחר יום ההזמנה (לבדיקת אפשרות של אספקה מהירה יותר, אנא צרו קשר).
בזמני אירועים, חגים ומועדים, מומלץ לבצע הזמנה מראש ולתאם את מועד האספקה כדי להבטיח קבלת ההזמנה שלכם בזמן.
אנא צרו קשר כדי לבדוק זמינות ולתאם איסוף עצמאי (מנווה גן, רמת השרון).
איסוף עצמי אינו כרוך בתוספת תשלום.
בוודאי.
הסדנאות מיועדות לקבוצות מאורגנות.
אתן מוזמנות לדף הסדנאות כדי להתרשם מהפעילות ומהתוכן של הסדנאות השונות שאני מציעה.
לכל סדנא קיים מינימום מספר משתתפות.
אנא צרו קשר בטרם הרכישה בכדי לתאם מולי מועד ומיקום.
הסדנא יכולה להתקיים אצל אחד ממשתתפי הסדנא או מי מטעמו, וגם ישנה אפשרות להשכרת מקום ייעודי המותאם לקיום הסדנאות (בתשלום נוסף).
כלל, הסדנאות מתקיימות באזור גוש דן.
לפרטים נוספים ושאלות, אנא צרו קשר.
ככלל, ניתן להרכיב מארזים מעבר למגוון המוצע באתר.
ניתן לפנות אלי ואשמח לסייע ולעשות כמיטב יכולתי. (תלוי בזמינות המלאי ובזמני עומס).
בקצרה:
המקום האידאלי לאחסון שוקולד הוא במקרר יינות.
במידה ואין לכם מקרר יינות, עדיף לאחסן את השוקולד במקום ממוזג היטב בכל שעות היממה ולא מול שמש ישירה.
במידה והמקום לא ממוזג היטב בכל שעות היממה, ההמלצה היא לאחסן אותו במקרר ובקופסא אטומה. כשעתיים לפני שאתם רוצים לאכול אותו, הוציאו אותו מהמקרר (ולא מהקופסא) לטמפרטורת חדר ממוזג היטב. רק לאחר מכן, הוציאו אותו מהקופסא והתענגן על טעמו.
ולמי שמתעניין קצת יותר:
לשוקולד קיימים ארבעה אויבים עיקריים:
1. לחות – קיומם של תנאי לחות עלולים לפגוע באיכות השוקולד. כדי להימנע מכך, יש לשמור את השוקולד במקום יבש ככל הניתן ובתוך מיכל אטום.
2. חום– הטמפרטורה האידיאלית לאחסון שוקולד הוא בין 15-20 מעלות צלזיוס.
3. ריחות חזקים– שוקולד ידוע כסופג ריחות מסביבתו, הימנעו מלהשאיר שוקולד בסביבה “רייחנית” כגון מקרר ובעיקר מריחות דומינטיים כגון קפה, שום ובצל.
4. אור שמש– אור השמש פוגם באיכות השוקולד, בטעמו, ומעוות את צורתו. דאגו להרחיק שוקולד משמש ישירה.
העברה מקירור/ הקפאה:
כאשר מעבירים שוקולד מקירור או הקפאה, יש לשמור עליו אטום במיכל הקירור, זאת מכיוון שהוא משחרר לחות. כאשר רוצים להפשיר אותו, עשו זו תמיד בתהליך הדרגתי במקרר. מעבר חד מדי של שוקולד קפוא ישירות לטמפרטורת החדר אינו מומלץ ועלול לגרום לשינוי המראה והמרקם שלו.
ניתן לשמור על שוקולד במקרר, אך כדי להנות מטעם אופטימלי, כדאי לאכול אותו בטמפרטורת החדר, אז טעמיו נפתחים והם במיטבם.
המוצרים מיוצרים בסביבת עבודה בה קיימים חומרים אלרגניים.
חלק מהמוצרים מכילים חומרי גלם אלרגניים כגון: גלוטן, אגוזים, בוטנים ועוד.
יש להיוועץ פרטנית בטרם הרכישה.
כלל, לא מומלץ לאכילה ע”י בעלי אלרגיות למזון.
בהחלט כן.
בכל מארז המכיל טרריום, הנכם מקבלים לינק ייעודי המפרט בצורה קלה ברורה כיצד לטפל בטרריום.
בכל מקרה, ניתן ליצור קשר לכל שאלה בנושא.
ניתן להזמין מוצרים עם כשרות, בהזמנות גדולות ובתיאום מראש בלבד.
לפרטים נוספים על כשרות בהזמנות גדולות, אנא צרו קשר.
רוצים להיות מעודכנים על מוצרים חדשים, הטבות ייחודיות ועוד?
WhatsApp us
** ללא כפל הנחות. בתוקף 30 יום מתאריך ההרשמה. הטבה אחת ללקוח. לא כולל דמי משלוח.